גאלט דובדבן ואפרסק
צריך מנה צמחונית בצד? גאלט דובדבן ואפרסק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר, הקרקע כלספייס, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גאלט אפרסק, גאלט אפרסק, ו גאלט אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים עד 450 מעלות F. חמאה תבנית אפייה עם 1 כף חמאה. פתח 1 גיליון בצק עלים על משטח מקומח. הכה את הביצה עם 1 כף מים מברשת על הבצק. לפתוח את הגיליון השני של בצק עלים ולהניח אותו על גבי; לחץ על הסדינים יחד עם מערוך, ואז להתגלגל החוצה לתוך מרובע 14 אינץ'.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ומקררים עד המשרד, כ -30 דקות. (מקרר שאריות ביצה לשטוף להבריש את גאלט.)
שלב את הסוכר, allspice, וניל, גרידת לימון ומיץ לימון בקערה גדולה; להעביר 2 כפות של התערובת לקערה קטנה ולהניח בצד עבור זליפה.
מוסיפים את הדובדבנים, האפרסקים ו -3 כפות קמח לתערובת הסוכר הנותרת וזורקים.
לקצץ את הקצוות של המאפה עם גלגל פיצה או סכין חדה לעשות סיבוב 12 אינץ'. כף תערובת הדובדבן במרכז, עוזב גבול 2 אינץ'.
חותכים את שאר 1 כף חמאה לחתיכות קטנות לפזר על גבי. מקפלים את הקצוות מאפה על המילוי, קפלים לפי הצורך.
אופים את galette עד נפוח וזהב, על 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
הסר את הגלט מהתנור, מברשת את הקרום עם שטיפת הביצה השמורה ומפזרים בתערובת הסוכר השמורה. החזירו את הגלט לתנור ואפו עד שהמיצים מתעבים והמאפה מבושל דרך, 30 עד 45 דקות נוספות (בהתאם לעסיסיות של הדובדבנים).
העברה למתלה ולתת מגניב לפחות 10 דקות כך סטים מילוי.