קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גאלט דובדבן ואפרסק

גאלט דובדבן ואפרסק
צריך מנה צמחונית בצד? גאלט דובדבן ואפרסק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר, הקרקע כלספייס, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גאלט אפרסק, גאלט אפרסק, ו גאלט אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים עד 450 מעלות F. חמאה תבנית אפייה עם 1 כף חמאה. פתח 1 גיליון בצק עלים על משטח מקומח. הכה את הביצה עם 1 כף מים מברשת על הבצק. לפתוח את הגיליון השני של בצק עלים ולהניח אותו על גבי; לחץ על הסדינים יחד עם מערוך, ואז להתגלגל החוצה לתוך מרובע 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
חמאהחמאה
בצקבצק
מיםמים
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מערוךמערוך
תנורתנור
2
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ומקררים עד המשרד, כ -30 דקות. (מקרר שאריות ביצה לשטוף להבריש את גאלט.)
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
שלב את הסוכר, allspice, וניל, גרידת לימון ומיץ לימון בקערה גדולה; להעביר 2 כפות של התערובת לקערה קטנה ולהניח בצד עבור זליפה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את הדובדבנים, האפרסקים ו -3 כפות קמח לתערובת הסוכר הנותרת וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
אפרסקאפרסק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
5
לקצץ את הקצוות של המאפה עם גלגל פיצה או סכין חדה לעשות סיבוב 12 אינץ'. כף תערובת הדובדבן במרכז, עוזב גבול 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
חותכים את שאר 1 כף חמאה לחתיכות קטנות לפזר על גבי. מקפלים את הקצוות מאפה על המילוי, קפלים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
אופים את galette עד נפוח וזהב, על 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר את הגלט מהתנור, מברשת את הקרום עם שטיפת הביצה השמורה ומפזרים בתערובת הסוכר השמורה. החזירו את הגלט לתנור ואפו עד שהמיצים מתעבים והמאפה מבושל דרך, 30 עד 45 דקות נוספות (בהתאם לעסיסיות של הדובדבנים).
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
קרוםקרום
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
העברה למתלה ולתת מגניב לפחות 10 דקות כך סטים מילוי.
10
צילום: אנדרו פרסל