גאלט שזיפים
פלאם גאלט הוא טבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ארמניאק, בצק מאפה, קרם פראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. מתכונים דומים: גאלט שזיפים, גאלט שזיפים, ו גאלט שזיפים.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 191°. קו גדול (17 - על ידי 12 אינץ') תבנית אפייה עם נייר קלף.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
מערבבים יחד קמח סולת ו 2 כפות סוכר מגורען להתפשט באופן שווה על פני הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'. מסדרים שזיפים, צד העור למטה, בשכבה 1 על גבי תערובת סוכר, ואז מפזרים שזיפים עם 3 כפות סוכר מגורען. מקפלים בקצה הבצק כדי לכסות את השפה החיצונית של שזיפים, קפלים בצק לפי הצורך.
אופים גאלט, מכוסה באופן רופף עם גיליון נייר, 40 דקות.
הסר רדיד ואופים עד פרי רך ומיצים מבעבעים, כ 5 דקות יותר.
מעבירים את גאלט על תבנית אפייה למדף ומיד מברישים מיצים חמים על שזיפים באמצעות מברשת מאפה. אבק גאלט חם עם ממתקים סוכר (סוכר יימס ולעזור גלט זיגוג). קריר לחום או בטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
בעוד גאלט מתקררת, מערבבים יחד קרם פראש, ארמניאק (אם משתמשים), ונשארו 3 כפות סוכר מגורען בקערה עד שהסוכר מומס.
מגישים גאלט עם קרם ארמניאק.