קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

גאלט שקדים משמש

גאלט שקדים משמש
אם יש לכם קמח שקדים, ביצה, משמשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 27%. מתכונים דומים: גאלט שקדים משמש, גאלט משמש, ו גאלט משמש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים את קרום העוגה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
לזרוק את משמשים לרבעים עם הסוכר הלבן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים ארוחת שקדים, סוכר ממתקים וביצים יחד בקערה אחרת כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מורחים ממרח שקדים על מרכז קרום העוגה, ומשאירים 1/2 אינץ ' של קרום חשוף מסביב לקצה. מסדרים את משמשים מסוכרים על ממרח השקדים. מקפלים את הקצה החשוף 1/2 אינץ ' של הקרום פנימה מעל ממרח שקדים ומשמשים, משאירים את מרכז הטארט חשוף. כווץ את הקצה עם מזלג כשאתה הולך מסביב לטארט.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מברשת ריבת משמש מומסת על גאלט חם. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש