גאלט שקדים משמש
אם יש לכם קמח שקדים, ביצה, משמשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 27%. מתכונים דומים: גאלט שקדים משמש, גאלט משמש, ו גאלט משמש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרדדים את קרום העוגה על תבנית אפייה.
לזרוק את משמשים לרבעים עם הסוכר הלבן בקערה.
מערבבים ארוחת שקדים, סוכר ממתקים וביצים יחד בקערה אחרת כדי ליצור משחה.
מורחים ממרח שקדים על מרכז קרום העוגה, ומשאירים 1/2 אינץ ' של קרום חשוף מסביב לקצה. מסדרים את משמשים מסוכרים על ממרח השקדים. מקפלים את הקצה החשוף 1/2 אינץ ' של הקרום פנימה מעל ממרח שקדים ומשמשים, משאירים את מרכז הטארט חשוף. כווץ את הקצה עם מזלג כשאתה הולך מסביב לטארט.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב, כ 40 דקות.
מברשת ריבת משמש מומסת על גאלט חם. תחתוך ותגיש.