קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות20
ציון בריאות12
מגזין

גאמבו אולטימטיבי מחוף המפרץ

גאמבו אולטימטיבי מחוף המפרץ
Gumbo חוף המפרץ האולטימטיבי הוא חלב חינם ומספק כ 20 מנות. במנה עיקרית זו יש 336 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 219 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזאת. אם יש לכם עוף, אבקת קובץ, tm לתיבול המפרץ הישן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: Gumbo חוף המפרץ, שרימפס וגריסים של חוף המפרץ, ו תבשיל פירות ים בחוף המפרץ.

הוראות

1
לקלף ולאכול את השרימפס. לקרר בשר שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
מניחים את ראשי השרימפס וצדפים בסיר גדול, ומכסים עם 2 ליטרים של מים. כיסוי, ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד הנוזל מצטמצם בחצי. מסננים את ראשי השרימפס וצדפים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בחר סיר מלאי גדול המסוגל להחזיק את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים שמן לסיר, ומחממים על חום גבוה בינוני. באמצעות כף ארוכה, מערבבים בקמח; מבשלים ומערבבים במשך כמה דקות עד חום כהה. בשלב זה, הקמח פתאום מנפח וסופג את השמן. מערבבים לאט במרק עוף וכמות שווה של מים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מניחים עוף בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים בצל, סלרי, פלפל, עגבניות, שום, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדום, תיבול מפרץ ישן ומלח. להרתיח במשך כ 1 1/2 שעות, או עד בשר עוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
הסר עוף מהסיר, ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
להסיר עצמות, ולחתוך את העוף לחתיכות סנטימטר אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מוסיפים בשר עוף, מרק שרימפס, בשר סרטנים, נקניק ושרימפס .
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
בשר סרטניםבשר סרטנים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
10
הוסף את אבקת הקובץ, ומערבבים מתחתית הסיר. כאשר הבמיה מגיעה לרתיחה, להסיר מן החום. המשך לבחוש מלמטה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קבציםאבקת קבצים
מרק גמביהמרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
לשרת.

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Granbazan Etiquetan Ambar Albarino עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
צבע זהוב חיוור, עם רפלקסים מבריקים של לימון לכיוון הקצה. מורכבות חוש הריח הגדולה, המשקפת בבירור את המאפיינים הזניים עם ניחוחות של פירות טריים זרע, אננס, תפוח ירוק, לימון ובננה. Mouthfilling עם חומציות פריך. טעם לוואי אלגנטי, מאוזן ונעים.