קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

גאראם מסאלה צלעות חזיר

גאראם מסאלה צלעות חזיר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים הודים, אז נסו צלעות חזיר של גאראם מסאלה. מתכון זה מכין 4 מנות עם 262 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם גאראם מסאלה, שמן סלט, צלעות חזיר חלציים במרכז, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: גאראם מסאלה צלעות חזיר עם יוגורט נענע וקוסקוס מתובל, גאראם מסאלה, איך מכינים אבקת פאנג'אבי גאראם מסאלה בבית, ו צלעות טלה בגריל עם גאראם מסאלה.

הוראות

1
חתוך וזורק שומן מצלעות. שוטפים צלעות, מייבשים ומשפשפים עם 1 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מערבבים את גראם מסאלה ואבקת שום. משפשפים תערובת תבלינים על כל הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים מחבת טפלון בגודל 10 עד 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים הנותרים 1 כף שמן מערבולת למחבת המעיל. מכניסים צלעות לתבנית ומשחימים היטב מכל צד, לוחצים על בשר שטוח עם מרית במידת הצורך כדי לקבל צבע אחיד, 2 עד 3 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים חמוציות פטל מיץ תערובת מרק לתוך המחבת. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים פעם אחת, עד שהצלעות כבר לא ורודות במרכז (חותכים לבדיקה), 15 עד 18 דקות בסך הכל. בעזרת מרית מחוררת מעבירים צלעות לפלטה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים 2 כפות מים עם עמילן תירס; מערבבים לתבנית, ואז מערבבים על אש גבוהה עד לרתיחה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים מעל צלעות.
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי להודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אתה יכול לנסות את ניקולאיהוף זוויקל גרונר ולטלינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
ניקולאיהוף צוויקל גרונר ולטלינר
ניקולאיהוף צוויקל גרונר ולטלינר
זהו, למעשה, "הפאבזוג" לא מסונן, ואתה מקבל שני יינות באותו בקבוק אם אתה רוצה. איך? זה נפל בהיר בשליש העליון, ואם אתה שופך בזהירות יהיה לך יין ברור. לאחר מכן תוכלו לנער את שאר הבקבוק כדי לערבב את המשקעים ולשפוך לעצמכם כוס עכורה של אטביזם טעים. הם מעודדים את זה!