גבינה & coburg בצל מקורמל
גבינה & coburg בצל caramelised הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 2 מנות. במנה עיקרית זו יש 1189 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, חמאה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 41 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו מרק בצל ושעורה בקרמל עם קרוטונים גבינה, קרמל בלסמי ועוגות בצל אדומות עם גבינת עיזים, ו גבינת עיזים, עגבניות מיובשות ופיצה בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבחירה של קמח חום עם לבן, שמרים ומלח בקערת ערבוב גדולה. שים את החמאה ולשפשף אותו לתוך הקמח. מערבבים את הזרעים אם משתמשים. הפוך לטבול במרכז הקמח ויוצקים כמעט 300ml מים חמים (קרים ולא חמים), עם סכין עגול להב. ואז לערבב מספיק של המים הנותרים קצת יותר במידת הצורך, כדי לאסוף את כל פיסות יבשות בתחתית הקערה ועד התערובת מגיע יחד כמו רך, לא דביק מדי, בצק. לאסוף אותו לכדור עם הידיים.
שים את הבצק על משטח מקומח קל מאוד ללוש במשך 8-10 דקות עד שהוא מרגיש חלק וגמיש, רק הוספת מינימום של קמח נוסף במידת הצורך כדי למנוע את דבק הבצק.
מניחים את כדור הבצק על משטח עבודה מקומח קלות. מכסים בקערת זכוכית הפוכה, נקייה וגדולה ועוזבים למשך 45 דקות-1 שעות או עד שמכפילים את גודלם ומרגישים קלילים וקפיציים. העיתוי יהיה תלוי בחום של החדר.
לדפוק בחזרה את הבצק על ידי לישה קלה רק 3-4 פעמים. אתה רק רוצה לדפוק את כל בועות אוויר גדולות, כל כך יותר מדי טיפול עכשיו תאבד את הקלות doughs. צורה לכדור. לכסות עם קערת הזכוכית ולהשאיר במשך 15 דקות.
מטגנים את הבצל בשמן זית עד קרמל קל מאוד, ואז לעזוב להתקרר.
חותכים את הבצק לשניים וצורה לתוך 2 כדורים. לכסות עם קערת הזכוכית ולהשאיר במשך 15 דקות. צורה על ידי שיטוח כל כדור לתוך סיבוב 18 ס " מ, לשים כל אחד על מגש אפייה גדול מצופה קלף אפייה. לעשות 6 חתכים עמוקים עם סכין חדה לסמן כל סיבוב לתוך 6 טריזים. מכסים במגבת תה נקייה. השאירו 40-45 דקות, או עד הוכפל בגודל. לסיים על ידי צחצוח עם ביצה מוכה, לפזר על הבצל, ואז גבינה מגוררת.
שים פח קלייה בתחתית התנור 20 דקות לפני מוכן לאפות ולחמם תנור 230c / 210c מאוורר / גז
לשים את הלחם עלה בתנור, בזהירות לשפוך על 250 מ " ל מים קרים לתוך בדיל קלייה (זה יהיה לשרוק וליצור פרץ של קיטור כדי לתת לך קרום פריך), ואז להוריד את החום 220c/200c מאוורר / גז
אופים במשך 30-35 דקות או עד הזהב. אם הבצל מקבל חום מדי, להניח פיסת קלף מעל.
הסר להתקרר על מתלה תיל. אם אתה הקש על החלק התחתון של כיכר אם צריך להיות מוצק ונשמע חלול.