קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות24
מגזין

גבינה בגריל מייפל בייקון של זיק מ ' די ברונו אחי בית הגבינה

גבינה בגריל מייפל בייקון של זיק מ ' די ברונו אחי בית הגבינה
גבינה בגריל מייפל בייקון של זיק מ ' די ברונו אחי בית גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1295 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 84 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בייקון, לחם פריך, צ'דר קאבוט clothbound, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מייפל אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגות מייפל-אגוז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו לימבורגר מקרוני וגבינה מ " די ברונו אחי בית הגבינה, בוראטה עם עגבניות ירושה מ ' די ברונו אחי בית הגבינה, ו פטה כבוש עם זיתים Cerignolan ותותים מ ' די ברונו אחי בית הגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם מחבת על אש נמוכה. חמאה שתי פרוסות לחם. הפוך אחד על גבי גבינה שכבה, בצל, ובייקון על גבי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים אותו במחבת, בצד חמאה כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הפוך את פרוסת הלחם החמאה השנייה וג ' לי מייפל כפית על זה. תניח את זה על הכריך עם הפנים הפתוחות במחבת, צד הג ' לי למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסוד לגבינה בגריל טוב הוא לבשל אותו על נמוך, כך הגבינה נמסה, אז לא למהר דברים. אחרי כ-8 דקות, כשהגבינה מותכת, הפוך את הכריך. אל תדאג אם חלק מהגבינה מתפוררת לנשור. הם לצנן את הקצוות של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
5
התחל מחבת שנייה, אחד קטן, מעל חום בינוני. שים טיפה של חמאה לתוכו, וכשהוא נמס, לפצח ביצה לתוך המחבת. מבשלים אותו על חום בינוני במשך כ 3 דקות עבור ביצה שמש בצד למעלה. הפוך אותו אם אתה רוצה לטגן אותו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
צלחת את הגבינה בגריל ולמעלה אותו עם ביצה מטוגנת. אם אתה רוצה להרים את הכריך עם הידיים שלך, להחליק את הביצה בפנים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
הערה: עבור קהל, להפוך אותם לתוך כריכים פתוחים וקולים אותם תחת broiler.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
הוסף ביצת שמש כלפי מעלה לכל אחד בסוף. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להתחיל עם לחם קלוי; העליון אותו עם בייקון, בצל, ואז גבינה. לצלות אותו עד בועות הגבינה, ואז להסיר את המחבת מן המטגן. צלחת כל כריך, ולאחר מכן להוסיף כפית של ריבה מייפל, ואחריו ביצה מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי