גבינה בגריל מעושנת עם צ'ילי אנהיים ועוף
גבינה בגריל מעושנת עם צ'ילי אנהיים ועוף יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 425 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, מיץ ליים, מונטריי ג'ק וגבינת צ' דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו בשר חזיר צלוי עם אננס וסלסה צ'ילי אנהיים, 10 דקות גספצ'ו ירוק וקסדייה מעושנת, ו קסדייה עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מראש לחמם את הגריל לחום גבוה בינוני. 4 או 5 שניות של החזקת יד מעל הסורג לפני הכאב מתפתח הוא מושלם.
מברשת חזה עוף עם ½ של שמן קנולה, ואז מפזרים מלח ופלפל. מבשלים את העוף 4 עד 5 דקות לכל צד. זה צריך להיות מבושל דרך, אבל בקושי.
הסר אותם מחום ולתת לנוח 3 או 4 דקות.פורסים את העוף המבושל באלכסון לפרוסות עבות של רבע אינץ'. שמור על הגריל חם.
מברישים את chilis אנהיים עם השמן שנותר ומניחים אותם על הגריל, מכוסה. מבשלים 3 או 4 דקות לכל צד. ברגע שאתה quesadilla עושה 4remove אותם מן הגריל, הם צריכים להיות די חרוך.
שים אותם בשקית נייר ולאפשר להם קיטור במשך 10 או 12 דקות. ואז להסיר אותם מהתיק, ולפרוס אותם לשניים, לאורכו. לקלף את כל העור, ולפרוס אותם לפרוסות 1 אינץ'. הגדר aside.In קערה קטנה, מערבבים יחד את צ ' יפוטלה טחון, שמנת חמוצה, mayonisse, מיץ ליים, וכוסברה.
מורחים 1 כף קטנה של רוטב צ ' יפוטלה על כל אחד 8 טורטיות. עובד אחד בכל פעם, העליון 4 של טורטיות עם כ ½ כוס תערובת הגבינה. ואז על ¼ של פרוסות העוף. מעל זה עם בערך ¼ של פרוסות צ 'ילי Anaheim ולאחר מכן לכסות עם טורטיות sauced צ' יפוטלה הנותרים, בצד מרוסק פונה פנימה.שוב, עובד 1 בכל פעם, להחליק כל קסדייה על צלחת ללא מסגרת. ואז להחליק כל קסדייה על הסורגים. ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקסדייה עושה 5batches. אלה זקוקים לתשומת לבך. גריל אותם, מפנה פעם אחת, עד הגבינה נמסה ואת סימני הגריל הם מדהימים! בערך 2 דקות לכל צד.אם אתה עובד בקבוצות, ואתה כנראה, אתה יכול לשמור את הקסדיות סיים בתנור 200 מעלות F עד מוכן לשרת.פורסים כל quesadilla לתוך 4 טריזים ומגישים אותם בזמן עדיין חם, עם תוצרת בית פיקו דה גאלו בצד.