גבינה בגריל עם תאריכים ופרושוטו
גבינה בגריל עם תאריכים פרושוטו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פרושוטו, תאריכים, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גבינה בגריל עם תאריכים ופרושוטו, תמרים ממולאים בגבינה עם פרושוטו, ו תאריכים עם גבינת עיזים עטופה בפרושוטו.
הוראות
מורחים את החמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. שים 2 פרוסות לחם במחבת, בצד החמאה למטה.
שכבה 2 פרוסות של פרושוטו, 1 פרוסת גבינה, רבע מכל אחד מהתאריכים והבזיליקום, ועוד פרוסת גבינה על כל פרוסת לחם. סגרו אחד עם עוד חתיכת לחם, עם חמאה למעלה.
מבשלים, לוחצים על הכריכים מדי פעם עם מרית, עד שהגבינה נמסה והלחם מוזהב, 3 עד 4 דקות לכל צד. אני חוזר להכין עוד 2 סנדוויצ ' ים.