גבינה ובצל ממולא המבורגר עם עגבניות בגריל צ'אטני וירקות במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גבינה ובורגר ממולא בצל עם צ'אטני עגבניות גריל וירקות במרינדה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 98 גרם של שומן, וסך הכל 1092 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיץ לימון, גבינת גלוסטר צ'ייב, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בייקון, בצל וגבינה המבורגר ממולא, בייקון, בצל וגבינה המבורגר ממולא, ו עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s (מתכונים דומים).
הוראות
עבור chutney: מחממים את הגריל לחום בינוני.
מברישים את חצאי העגבניות בשמן זרעי ענבים ומניחים על הגריל. גריל רק 1 דקות כדי לקבל char ולרכך את העגבניות. קוצצים את העגבניות ומוסיפים לקערה. מערבבים את שאלוט, טימין, פטרוזיליה, ושום.
טפטוף במספיק שמן זית כדי להרטיב את התערובת. מתבלים במלח.
להמבורגר: בקערה, למזג את הבצלים והבשר ועונה עם מלח. אין לערבב יתר על המידה, זה יגרום המבורגרים להיות הדוק מדי. לאחר מכן, חלק לתוך 2 כדורים, ליצור כיס במרכז כל כדור, ולמלא כל כדור עם חצי הגבינה. עונת מחוץ לכדורים ולאפשר לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
עבור הירקות: בקערה, מערבבים את השמן, חומץ, עשבי תיבול, ושום ומוסיפים את הירקות. אפשר לירקות להשרות במשך 10 דקות. גריל מעל חום בינוני במשך 2 עד 3 דקות בכל צד. הגבר את החום לגובה בינוני.
לאחר מנוחה ההמבורגרים, לטפוח כל המבורגר שטוח לתוך פטי 1 על ידי 6 אינץ'. גריל מעל חום בינוני גבוה על 6 דקות בכל צד. הגבינה צריכה להיות עדיין שלמה אבל לא מתחיל לדלוף החוצה.
גריל לחמניות בריוש רק 1 דקה. מערבבים את מיץ לימון לתוך המיונז.
מורחים את מיונז לימון על החלק התחתון של הלחמניות, העליון עם המבורגרים, כמה chutney, גרוס רומיין, ולאחר מכן את החלק העליון של הלחמניות. (כפית צ ' אטני על ההמבורגר, משאיר את הנוזל בקערה.)