גבינה ולחם זית
גבינה ולחם זית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת שום, חמאה, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: גבינה, חזיר ולחם זית, לחם גבינת זית, ו לחם גבינת זית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד חמאה ומיונז עד חלקה וקרם.
מערבבים אבקת שום ואבקת בצל. ואז מוסיפים גבינה וזיתים.
מורחים תערובת באופן שווה על לחם צרפתי, ומניחים על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 12 דקות. להגדיל את החום לצלות, ומבשלים עד גבינה נמסה ולחם הוא חום זהוב, על 2 עד 3 דקות.