תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גבינה ופטריות ממולאות צ'ילה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 228 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, גבינת מוצרלה חלקית, פלפל חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו טוסט גבינה ממולאים טאקו צ'ילה, פלפלים ממולאים גבינה: צ'ילה Rellenos, ו שלוש פטריות ממולאות גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
הסר את הגבעולים מן הפטריות וקוצצים אותם בגסות. לגרד את הזימים מהחלק התחתון של כובעי פטריות באמצעות כף; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את החמאה, מחצית הבצל הירוק, הפובלנו והשום ומבשלים, ערבוב, עד poblano הוא רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
פלפל Poblano
חמאה
שום
5
מוסיפים את גבעולי הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 3 דקות. מערבבים 1/4 כוס נבט חיטה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
נבט חיטה
פטריות
6
הסר מהחום; מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטרוזיליה
7
למלא את כובעי פטריות עם רבע כל תערובת מוצרלה ו poblano ולסדר על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פטריות
פלפל Poblano
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
מפזרים כל אחד עם 1 כף נבט חיטה בנדיבות תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
נבט חיטה
9
אופים עד הפטריות רכות ונבט החיטה הוא זהוב, כ 20 דקות. למעלה עם שמנת חמוצה, חלפיניו ואת הבצל הירוק שנותר.