גבינה כחולה כנפיים חמות!
גבינה כחולה כנפיים חמות! אולי זה רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 137 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 43 אוהדים. גשו לסופר וקנו חומרי טעם עשן mesquite נוזלי, כנפי עוף, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: כנפי באפלו עם מטבל גבינה כחול, כנפי עוף עם מטבל גבינה כחול, ו כנפיים איטלקיות קטנות עם רוטב גבינה כחולה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מפזרים את כנפי העוף מכל הצדדים עם פלפל קאיין ומלח מתובל, ומתפרשים בשכבה אחת לתבנית אפייה גדולה.
אופים את הכנפיים בתנור שחומם מראש עד העור הוא השחמה פריך, 30 עד 40 דקות, מפנה את הכנפיים על חצי דרך בישול אפילו בראונינג.
בעוד הכנפיים מתבשלות, משלבות רוטב חריף, מולסה ועשן נוזלי המזינים בסיר על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הבצל, פלפל ירוק ושום, ומביאים את התערובת לרתיחה. מערבבים ברוטב הגבינה הכחולה. להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד הבצלים שקופים, על 5 דקות.
מעבירים את הכנפיים מתבנית האפייה למגבות נייר כדי לנקז שומן עודף.
יוצקים כל שומן עודף מן המנה, ולהחזיר את הכנפיים לצלחת.
יוצקים את הרוטב באופן שווה על הכנפיים, הופכים אותם עם מרית או מלקחיים כדי מעיל כל הצדדים עם רוטב.
חזור לתנור ואפה עד שהרוטב התעבה ובישל על הכנפיים, כ -20 דקות. מגניב במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.