גבינה כחולה-פוקצ'ה בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל גבינה כחולה בייקון פוקצ'ן. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 336 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, פלפל, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו אגס, גבינה כחולה ופיצה בסגנון פוקצ'ה בייקון, פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה, ו פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים ודבש ב 1/2 כוס מים חמים (110°f-115°F) בקערה קטנה.
בואו situntil קצף, על 10 דקות.
מערבבים 4 1/2 כוסות קמח, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת השמרים, 6 כפות שמן, תפוחי אדמה, ו 1 כוס מים חמים.
מערבבים עם כף עץ עד כמעט משולב, ולאחר מכן לסיים ערבוב עם yourhands.
מעבירים את הבצק אל משטח עבודה משוריין ולשים עד חלקה, 4-6 דקות, הוספת קמח נוסף על ידי בצק כף פולסיף נראה דביק מאוד (הבצק צריך להיות רך וגמיש).
מברשת קערה גדולה עם שמן; מניחים קערת doughin. כיסוי עם פלסטיק לעטוף ולמקום באזור חם, ללא טיוטה.
בואו riseuntil הוכפל, על 1 שעה.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה overmedium-חום גבוה.
הוסף בייקון ו cookuntil זה זהב קל אבל לא פריך.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
מברשת 17x11x1 " תבנית אפייה עם שמן. הקש בצק למחבת.לחץ עם קצות האצבעות שלך בכל רחבי, צורהמאפיינים.
טפטוף שנותר 2 כפות שמן נגמר.
אופים פוקצ ' ה במשך 10 דקות.
ספרינקליז נגמר, אז בייקון ורוזמרין.חזור לתנור ואופה עד חום זהוב, 12-15 דקות יותר.
בואו מגניב במשך 10 minutesin מחבת. להחליק לחם על מתלה תיל tocool לחלוטין. חותכים לחתיכות 2x1".