קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

גבינה כחולה-תותים ממולאים

גבינה כחולה-תותים ממולאים
תותים ממולאים בגבינה כחולה יכולים להיות רק ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם חומץ בלסמי, תותים, אגוזי פקאן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תותים ממולאים בגבינה כחולה, אדום + לבן + כחול ממולאים תותים, ו קינוח תות-תותים ממולאים בגבינת שמנת לימונית.

הוראות

1
מניחים חומץ בסיר קטן. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בינתיים, בקערה קטנה, היכו גבינת שמנת עד חלקה. מקציפים בגבינה כחולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
גבינה כחולהגבינה כחולה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
הסר גבעולים וגרוף מרכזים מתותים; מלאו כל אחד מהם כ -2 כפיות תערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
גבינהגבינה
4
מפזרים אגוזי פקאן על המילוי, לוחצים קלות. מצננים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
5
מזלפים חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לתותים מלאים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "