גבינה כפולה ופרושוטו קלצונה
גבינה כפולה ופרושוטו קלצונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו טימין, שן שום, גבינת עיזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצק פיצה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, קלצונה ברוקולי וגבינה, ו נקניק ושלושה גבינות קלצונה.
הוראות
Position rack in middle of oven; preheat to 218°. Toss first 5 ingredients in medium bowl. Season with pepper. Unroll dough into rectangle on rimmed baking sheet. Mound filling crosswise on lower half of dough, leaving 1-inch border on sides. Fold upper half of dough over. Crimp edges to seal; fold corners under to form half-circle.
Bake until puffed and brown, about 18 minutes.
Transfer to platter and cut into 4 pieces.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. You could try Castellani Chianti Annata. Reviewers quite like it with a 4.6 out of 5 star rating and a price of about 14 dollars per bottle.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo