גבינה פונדו חשיש חום
גבינת פונדו חשיש בראונס נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מתאים ל-8 ומחירו 72 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 33 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, בצל ירוק, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. נסו חזיר וגבינה חשיש חום, ארוחת בוקר מקרוני וגבינה עם נקניק וחום חשיש, ו חשיש בראונס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את השמן. כשהשמן מתחיל לעשן קלות מוסיפים את החמאה ותפוחי האדמה. מתבלים בקורט פפריקה ומלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם הופכים רכים אך פריכים, כ -10 דקות.
מוסיפים את הבצל והיין. מתבלים שוב במלח ופלפל ומגבירים את האש. תפוחי האדמה צריכים בסופו של דבר להתחיל להשחים.
מוסיפים עוד חמאה, אם רוצים. מבשלים 5 עד 8 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, כך שתפוחי האדמה משחימים מכל הצדדים.
שמים את הגבינה באמצע המחבת מעל הכל ושמים את התבנית במרכז התנור.
אופים עד שהגבינה נמסה, בערך 8 עד 10 דקות. תפוחי האדמה צריכים להיות רכים כאשר הם נוקבים בקצה הסכין.
מוציאים מהתנור ומתבלים שוב במלח, במידת הצורך.
מעבירים לפלטת הגשה ומגישים מייד.