קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

גבינה פונדו חשיש חום

גבינה פונדו חשיש חום
גבינת פונדו חשיש בראונס נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מתאים ל-8 ומחירו 72 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 33 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, בצל ירוק, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. נסו חזיר וגבינה חשיש חום, ארוחת בוקר מקרוני וגבינה עם נקניק וחום חשיש, ו חשיש בראונס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את השמן. כשהשמן מתחיל לעשן קלות מוסיפים את החמאה ותפוחי האדמה. מתבלים בקורט פפריקה ומלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם הופכים רכים אך פריכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל והיין. מתבלים שוב במלח ופלפל ומגבירים את האש. תפוחי האדמה צריכים בסופו של דבר להתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים עוד חמאה, אם רוצים. מבשלים 5 עד 8 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, כך שתפוחי האדמה משחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
שמים את הגבינה באמצע המחבת מעל הכל ושמים את התבנית במרכז התנור.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים עד שהגבינה נמסה, בערך 8 עד 10 דקות. תפוחי האדמה צריכים להיות רכים כאשר הם נוקבים בקצה הסכין.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מוציאים מהתנור ומתבלים שוב במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מעבירים לפלטת הגשה ומגישים מייד.