קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

גבינה רמקין

גבינה רמקין
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ביצה, קמח, גבינת gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 26%. מתכונים דומים: גבינה Ramkin, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו כרוב ניצנים, תפוח וגבינת ברי בגריל עם גבינת עיזים מוקצפת.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מרדדים את יריעות בצק עלים עד עובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
גלולגלול
3
חותכים לריבועים 3 אינץ'. לחץ על הריבועים לתוך הספלים של שתי כוסות 12 קופסות מאפין כדי להפוך כוסות מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
4
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצה, חלב, קמח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים בגבינה עד מעורבב באופן שווה. להפיץ את התערובת באופן שווה בין כוסות מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
אופים במשך 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהמאפה הוא חום זהוב והמילוי התנפח. מגניב בסירים עד שאתה יכול לגעת בהם לפני הסרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.