גבינה רמקין
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ביצה, קמח, גבינת gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 26%. מתכונים דומים: גבינה Ramkin, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו כרוב ניצנים, תפוח וגבינת ברי בגריל עם גבינת עיזים מוקצפת.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מרדדים את יריעות בצק עלים עד עובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
חותכים לריבועים 3 אינץ'. לחץ על הריבועים לתוך הספלים של שתי כוסות 12 קופסות מאפין כדי להפוך כוסות מאפה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצה, חלב, קמח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים בגבינה עד מעורבב באופן שווה. להפיץ את התערובת באופן שווה בין כוסות מאפה.
אופים במשך 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהמאפה הוא חום זהוב והמילוי התנפח. מגניב בסירים עד שאתה יכול לגעת בהם לפני הסרת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.