גבינת אורגנו Queso פרסקו (מקסיקני בסגנון אורגנו טרי)
אורגנו Queso פרסקו (גבינה אורגנו טרי בסגנון מקסיקני) דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 10. מנה אחת מכילה 5 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ילדה. חלב, עלים אורגנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: כיסוני תירס עם עשב Salsan וגבינה טרייה: Arepitas עם Chimichurri ו Queso פרסקו, קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילה אדום ופרסקו Queso, ו קישואים-מרק אורגנו טרי.
הוראות
בסיר גדול, כבד, חלב חום מעל חום בינוני גבוה רק עד לנקודה של רותחים, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה. ברגע שזה נראה כאילו זה עומד לרתוח (בועות קטנות מתחילות לשבור את פני השטח), להסיר מחום טפטוף במיץ לימון, להקציף במהירות. להפחית את החום נמוך, להחזיר סיר למבער, ולהקציף עוד 2 דקות (לא נותנים לרתיחה). לכסות ולתת לשבת 10 דקות.
בינתיים, קו מסננת גדולה עם cheesecloth ולהגדיר בכיור.
יוצקים ב curds ומי גבינה. לקשור שתי פינות הפוכות של cheesecloth לתוך קשר מעל curds ולחזור עם שתי פינות אחרות. לתלות שק cheesecloth מברז כיור במשך 1 עד 2 שעות, או עד גושי הגבינה הפסיקו ניקוז.
יוצקים גושים לתוך קערה ומוסיפים מלח ואורגנו. לשפשף בין האצבעות שלך כדי לערבב ולשבור גושים לדגנים קטנים. גבינה תשמור, מכוסה ומקורר, עד 1 שבוע.