גבינת בלוסטם כחולה ותירס אגוזים מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל גבינה כחולה של Bluestem ותירס אגוזי מתובל. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 18 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, אגוז מוסקט, גבינת סופר היל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: ממרח גבינה כחולה אגוזים, ירקות ירוקים עם בייקון וגבינה כחולה, ו רומיין, גבינה כחולה וסלט פקאן מתובל.
הוראות
מורחים את השקדים והבוטנים על תבנית אפייה וקונים אותם קלות בתנור, מערבבים אותם לפחות פעם אחת כדי למנוע מהם לשרוף, כ -6 דקות.
מוציאים את האגוזים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
בסיר גדול עם מכסה הדוק, לחמם את השמן על חום גבוה.
מוסיפים את גרעיני הפופקורן ומכסים את הסיר. ברגע הגרעינים מתחילים פופ, לנער את הסיר כל הזמן עד כל התירס מפסיק פקיעה. לחשוף ולהסיר מהחום.
מחממים את המים והסוכר בקומקום גדול מעל חום גבוה עד שהסוכר מתמוסס והסירופ מגיע לרתיחה.
תנו לסירופ לבשל עד שהוא מגיע לצבע ענבר זהוב; תבחינו שהבועות גדלות ויוצרות לאט יותר. לצפות בו בזהירות, כמו פעם הסוכר מתחיל להפוך צהוב זה יכול לשרוף מהר מאוד. מערבולת בשמנת-הקרמל יהיה לגמגם.
הסר מהחום ומערבבים את וניל, גרידה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, הל, מלח ופלפל.
באמצעות כף עץ, מערבבים את הפופקורן והאגוזים לתוך הקרמל החם עד שכל זה מצופה היטב. זה עוזר לנער במרץ את הקומקום מעלה ומטה ולהפיל אותו על משטח עבודה יציב בין ממריצים כדי לקבל את הפופקורן בתחתית כדי לעבור לפסגה. אתה רוצה לעבוד מהר ככל האפשר מאז הקרמל יהיה להקשיח כפי שהוא מתקרר, מה שהופך אותו קשה יותר לעבוד עם.
מורחים את הפופקורן המצופה בקרמל על תבנית אפייה גדולה המצופה בשטיח אפייה שאינו מקל (או נייר קלף שרוסס בתרסיס בישול לא מקל). אפשר לפופקורן להתקרר לחלוטין לפני שהוא מפרק לחתיכות קטנות. אחסן את הפופקורן במיכל אטום לאוויר. זה ישמור על עד 1 שבוע.
מגישים עם טריזים של הגבינה הכחולה, 1 עד 2 אונקיות לאדם.