גבינת גאודה מעושנת גריסים
גבינת גאודה מעושנת דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 232 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. גשו לסופר וקנו פלפל, מרק עוף, שיבולת שועל בישול מהיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: ווילד ווסט ביף טיפים עם גבינת גאודה מעושנת, צ'יפוטלה מייפל צלוי צלעות חזיר על גריסים גבינת גאודה מעושנת, ו צ'יפוטלה מייפל צלוי צלעות חזיר על גריסים גבינת גאודה מעושנת.
הוראות
להביא מרק עוף 2 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. בהדרגה לטאטא שיבולת שועל; להפחית את החום לנמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד שמנת.
מערבבים בהדרגה גבינה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד גבינה מותכת חלקה. מערבבים בחמאה ומלח; מתבלים בפלפל לפי הטעם.
נסה את הטוויסט הזה! שרימפס ודגנים: להשרות 1 lb. שרימפס גלם קלופים גדולים (31/40 לספור) ב 1/3 כוס ורמוט יבש 10 דקות; ניקוז. שרימפס מטוגנים ב 2 כפות. חמאה מומסת במחבת 2 עד 3 דקות או עד לסיום. מתבלים במלח ופלפל לבן טחון לפי הטעם.
מגישים מעל גבינת גאודה מעושנת גריסים. זה 4 עד 6 מנות. ידיים על זמן: 10 דקות. זמן כולל: 35 דקות. (כולל גריסים).
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.