קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

גבינת הבירה המפורסמת של מלודי

גבינת הבירה המפורסמת של מלודי
גבינת הבירה המפורסמת של מלודי עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההר ד ' אובר שלך. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 24 . מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם חרדל, לחם שיפון, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך יום האב אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. 9 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 30%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מנגינת גזר וכרובית, מנגינת תירס וקישואים, ו פונדו גבינה ובירה מעושנת עם בראטוורסט מבושל בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון.

הוראות

1
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כיכר הלחם; חלול קערה בכיכר. פורסים את הלחם שהוסר לחתיכות קטנות ומרכיבים סביב קערת הלחם על מגש.
מרכיבים שתצטרך
במיה, קצוצה (קפואה או טריה)במיה, קצוצה (קפואה או טריה)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
3
מוסיפים לחמאה המומסת את אוכל הגבינה, גבינת השמנת, חזרת, חרדל ומלח שום ומערבבים לאיחוד. הוסיפו לאט את הבירה תוך כדי ערבוב עד שתגיעו לעקביות הרצויה. ממשיכים לחמם ולערבב עד שכל הגבינה נמסה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
4
יוצקים את התערובת לקערת הלחם כשהיא חמה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
במיה, קצוצה (קפואה או טריה)במיה, קצוצה (קפואה או טריה)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!