גבינת יוגורט טרי (לבן)
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, יוגורט יווני, עלי אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: יש העז שלך: איך לעשות לבן (Aka גבינת יוגורט), יוגורט יווני לבן, ו לבן עם צ'ילי ואנשובי.
הוראות
בקערה בינונית מערבבים יחד יוגורט ומלח. (אם באמצעות קנה חנות labneh, לדלג לשלב ) קו מסננת רשת בסדר עם 2 שכבות של cheesecloth (המאפשר תוספת לעטוף מעל מסננת); מקום מסננת מעל קערה עמוקה או גדול (8 כוס) למדוד נוזלי.
להעביר יוגורט מוכן מסננת. לאסוף קצוות של cheesecloth סביב תערובת יוגורט; לקשור עם חוט מטבח.
קערת העברה, מסננת, ויוגורט למקרר; לנקז 12 שעות (השלכת נוזל מדי פעם כדי לוודא נוזל שנאסף מיוגורט בקערה אינו נוגע מסננת).
הסר גבינת יוגורט מ cheesecloth.
השתמש בידיים נקיות לגלגל גבינה לתוך כדורי 1 אינץ ' (כ 1 כף מעוגלת כל). בינתיים, שמן חום במחבת קטנה על חום בינוני; להוסיף אורגנו ומבשלים עד פריך וריחני (על 1 דקה). שמן מגניב אורגנו לחלוטין (השלכת אורגנו כהה, אם תרצה) ושופכים מעל גבינת יוגורט לשרת.