גבינת כרובית מנופחת
גבינת כרובית מנופחת עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת צ'דר, חלב, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גבינת כרובית מנופחת, חביתת גבינה מנופחת, ו תפוחי אדמה נפוחים עם גבינה.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את הפרחים כרובית בסיר עם כ 2 אינץ ' של מים. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 8 דקות, או עד מכרז.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה. מערבבים בקמח, ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות. מערבבים בהדרגה את החלב, ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים ברוב פירורי הלחם.
להסיר מן החום, ומערבבים את חלמונים ביצה, גבינה, ולבסוף כרובית.
מקציפים את חלבוני הביצה בכוס גדולה או קערת מתכת עד נוקשה. מקפלים את תערובת הכרובית לתוך חלבוני הביצה.
העברה לקדרה קרמית או זכוכית 2 ליטר.
מפזרים את פירורי הלחם הנותרים על גבי.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד נפוח וזהב.