גבינת משמש דנית
גבינת משמש דנית היא הר ד ' יצירה המגישה 24. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, תמצית ונילן, חמאה וסוכר קונדיטורים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: גבינת משמש דנית, דנית-מילוי משמש, ו גבינה דנית.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים.
מוסיפים את הסוכר, החמאה, הביצים והשמנת החמוצה. מוסיפים בהדרגה מלח ו -2 כוסות קמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את יתרת הקמח (הבצק יהיה רך ודביק).
מניחים בקערה משומנת. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש 2-3 פעמים. מחלקים לשניים.
מגלגלים כל חצי ל-16 אינץ'. 10 אינץ'. סגלגל; מניחים על ניירות אפייה משומנים.
למילוי, בקערה גדולה, היכו את גבינת השמנת, הסוכר, החלמונים והווניל עד לקבלת חלקה.
מורחים 1-1 / 4 כוסות מילוי על כל אליפסה עד 1 אינץ'. של קצוות. מקפלים את הצד הארוך ביותר על מילוי; קמצוץ קצוות לאטום. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אופים בחום של 375 למשך 20-22 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.
מורחים מעל שימורים. אבק עם סוכר קונדיטורים. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-70 דולר לבקבוק.
![ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית]()
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי השומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא עתיק שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה בית ווב קליקוט מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך טיפוסי קליקוט, בעוד מגע של פינו מיוניר מסכם את התערובת. שרדונה מוסיפה את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.