גבינת עזים פסטו
גבינת עזים פסטו יכולה להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. אם יש לכם בולי עץ גבינת עיזים, מיץ לימון, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו גבינת עיזים מטבל פסטו, גבינת עזים פסטו, ו מקרוני פסטו וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים עד מעורבב היטב.
הסר תערובת 1/4 כוס, לעטוף בניילון נצמד; צ ' יל. לחץ על תערובת הגבינה שנותרה לתוך קערה מצופה פלסטיק 6 כוס או 5 ליטר. כיסוי וצינה 2 שעות.
הסר ניילון נצמד מתערובת 1/4 כוס גבינה מקוררת. בצורת כפית גדושה של תערובת גבינה לביצים. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
תערובת גבינה Unmold; להסיר לעטוף פלסטיק, ומניחים על מגש הגשה. לחץ על 2 אינץ ' indention למרכז של עובש גבינה. לחץ על זרעי קורנית סביב קצה העליון וצדדים של עובש כדי לדמות קן. סדר ביצים במרכז הקן.