גבינת עזים ברוסקטה יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 67 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא גבינת עיזים, אורגנו, בגט לחם באלכסון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה די גרוע. נסו ברוסקטה גבינת תאנה ועז, גבינת עיזים ברוסקטה, ו ברוסקטה עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית, זורק בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו לעמוד 15 דקות.
3
מורחים 1 1/2 כפיות גבינת עיזים על כל פרוסת לחם. באמצעות כף מחוררת, לארגן 1 כף עגבניות תערובת על גבינה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.