גבינת עיזים וקסדיות תירס קלויות
מתכון גבינת עיזים וקסדיות תירס קלוי מוכן תוך כ 24 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאבן זה יש 261 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סלסה ורדה בבקבוק, גרעינים תירס, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו גבינת תירס ועזים טורטיות, גבינת עיזים וקסדיות פלפל אדום קלוי, ו אספרגוס קלוי וקסדיות פטריות עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף תירס; לטגן 2 דקות או עד השחמה.
מוסיפים גבינת עיזים לתירס; מערבבים עד מעורבב היטב. לחלק את תערובת התירס באופן שווה בין טורטיות 4; להפיץ בתוך 1/4 אינץ ' של הצדדים.
מפזרים כל טורטייה עם 1 כף בצל ירוק.
טפטוף כל אחד עם 1 1/2 כפיות סלסה; העליון עם הנותרים 4 טורטיות.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מניחים 2 quesadillas במחבת; לבשל 1 1/2 דקות בכל צד או עד הזהב.
הסר מהמחבת; להתחמם. לנגב את המחבת עם מגבות נייר; חלוק עם ספריי בישול. חזור על הליך עם quesadillas הנותרים.
חותכים כל quesadilla ל 4 טריזים.
מגישים עם 8 כפות הנותרים סלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.