גבינת עיזים-מטבל בייקון
אם יש לך אגס, חצי וחצי, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 56 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. מתכונים דומים: בייקון! מלפפון, גבינת עיזים ומתאבנים בייקון, בייקון מסוכר גבינת עיזים אוכמניות גבינה בגריל, ו גבינת עיזים עם בייקון.
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 6 עד 8 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב לאחר 3 דקות.
מבשלים בייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד פריך.
הסר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 1 כף. טפטוף במחבת.
להוסיף שום טחון לטפטופים חמים, ו 1 דקות סאוט.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
תוסיף חצי חצי, מכות עד שילוב. מערבבים בייקון, שום, גבינת עיזים, ותימין. תערובת כפית לתוך 4 (1 כוס) מנות אפייה או 1 (1-qt.) תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד זהב תוסס.
מפזרים פקאנים; לשרת עם פרוסות אגס, פרוסות באגט קלוי, וקרקרים שונים.