גבינת עיזים עטופה סורל וערימות סלק
אם יש לכם סלק, יומני גבינת עיזים קלה, עלי סורלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ערימות גבינת עיזים פולנטה, חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים, ו ערימות גבינת עזים חצילים אפויים.
הוראות
לעטוף סלק בנייר כסף 2 חבילות (3 לכל חבילה) וצולים באמצע התנור עד במכרז, 1 1/4 עד 1/2 שעות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף סלק לחתוך את הגבעולים ואת הקצוות שורש. חציית סלק חצי ולסדר, לחתוך צדדים למטה, על משטח עבודה.
חותכים את גליל מכל מחצית עם חותך עוגיות. חצי כל גליל לאורך, ואז לחתוך לרוחב לפרוסות נדיבות בעובי 1/4 אינץ'.
קו מגש עם לעטוף פלסטיק מברשת פלסטיק לעטוף עם קצת שמן.
חותכים יומני גבינה לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' עם סכין משומן, ואז חצי פרוסות. מסדרים פרוסות גבינה בשכבה 1 על מגש ומברשת עם קצת שמן, ואז מעל כל אחד עם פרוסת סלק.
מסדרים חצאי עלה סורל, צדדים מרופדים, על משטח העבודה. שים ערימת גבינה וסלק באמצע כל חצי עלה, ולאחר מכן לעטוף סורל על ערימה מאובטח עם בחירה.
* סלק יכול להיות קלוי ופרוס 2 ימים קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה.* ערימות גבינה וסלק (ללא סורל) ניתן להרכיב 1 יום קדימה ומקורר על מגש, מכוסה בניילון נצמד.* עלי סורל ניתן לקצץ 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה מרופדת במגבות נייר רטובות.* מתאבנים ניתן להרכיב 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד.