תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינת עיזים פולנטה עם כרוב מוקפץ. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, פטריות קרמיני מראש, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו שעועית לבנה ומרק כרוב עם גבינת עיזים פולנטה, ערימות גבינת עיזים פולנטה, ו פולנטה שמנת עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 3 כוסות מים קורנית לרתיחה בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף פולנטה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור. להפחית את החום בינוני; לבשל 6 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן. להשליך קורנית sprig.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מערבבים 1 אונקיה גבינת עיזים, גבינת שמנת וביצה בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גבינת עיזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים תערובת ביצה פולנטה, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
הסר מחבת מהחום. קו 8 אינץ ' זכוכית מרובעת או צלחת אפייה קרמיקה עם לעטוף פלסטיק, המאפשר לעטוף פלסטיק להאריך על הקצוות של צלחת; לעטוף פלסטיק מעיל עם ספריי בישול. כף פולנטה לצלחת, מתפשטת באופן שווה. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים בצל, פלפל אדום, שום ופטריות; מטגנים 7 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים יין; מבשלים 2 דקות או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הסר תערובת פטריות מחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
החזירו את המחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים 1/4 כוס מים הנותרים, כרוב, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל שחור. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
הפוך פולנטה על צלחת; להסיר לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
חותכים ל 4 ריבועים.
15
חותכים כל ריבוע לשני משולשים.
16
מניחים 2 משולשים על כל אחד 4 צלחות; העליון עם תערובת 1/2 כוס פטריות ו 1/2 כוס קייל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כרוב
17
מפזרים נותר 1 אונקיה גבינת עיזים וצנוברים באופן שווה על כרוב.