קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

גבינת עיזים פולנטה עם כרוב מוקפץ

גבינת עיזים פולנטה עם כרוב מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינת עיזים פולנטה עם כרוב מוקפץ. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, פטריות קרמיני מראש, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו שעועית לבנה ומרק כרוב עם גבינת עיזים פולנטה, ערימות גבינת עיזים פולנטה, ו פולנטה שמנת עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 3 כוסות מים קורנית לרתיחה בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף פולנטה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור. להפחית את החום בינוני; לבשל 6 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן. להשליך קורנית sprig.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מערבבים 1 אונקיה גבינת עיזים, גבינת שמנת וביצה בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים תערובת ביצה פולנטה, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
הסר מחבת מהחום. קו 8 אינץ ' זכוכית מרובעת או צלחת אפייה קרמיקה עם לעטוף פלסטיק, המאפשר לעטוף פלסטיק להאריך על הקצוות של צלחת; לעטוף פלסטיק מעיל עם ספריי בישול. כף פולנטה לצלחת, מתפשטת באופן שווה. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים בצל, פלפל אדום, שום ופטריות; מטגנים 7 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים יין; מבשלים 2 דקות או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הסר תערובת פטריות מחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
החזירו את המחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים 1/4 כוס מים הנותרים, כרוב, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל שחור. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרובכרוב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
הפוך פולנטה על צלחת; להסיר לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
חותכים ל 4 ריבועים.
15
חותכים כל ריבוע לשני משולשים.
16
מניחים 2 משולשים על כל אחד 4 צלחות; העליון עם תערובת 1/2 כוס פטריות ו 1/2 כוס קייל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כרובכרוב
17
מפזרים נותר 1 אונקיה גבינת עיזים וצנוברים באופן שווה על כרוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כרובכרוב