תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינת עיזים פולנטה עם כרוב מוקפץ. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, פטריות קרמיני מראש, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו שעועית לבנה ומרק כרוב עם גבינת עיזים פולנטה, ערימות גבינת עיזים פולנטה, ו פולנטה שמנת עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 3 כוסות מים קורנית לרתיחה בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף פולנטה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור. להפחית את החום בינוני; לבשל 6 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן. להשליך קורנית sprig.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הסר מחבת מהחום. קו 8 אינץ ' זכוכית מרובעת או צלחת אפייה קרמיקה עם לעטוף פלסטיק, המאפשר לעטוף פלסטיק להאריך על הקצוות של צלחת; לעטוף פלסטיק מעיל עם ספריי בישול. כף פולנטה לצלחת, מתפשטת באופן שווה. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®
5
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים בצל, פלפל אדום, שום ופטריות; מטגנים 7 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים יין; מבשלים 2 דקות או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הסר תערובת פטריות מחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
החזירו את המחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים 1/4 כוס מים הנותרים, כרוב, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל שחור. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)