קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה

גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה
מתכון גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם חמאת עגבניות פנצ'טה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, טימין, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, ארוגולן ורביולי גבינת עיזים, ו רביולי עם ארוגולה, עגבניות ופנצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להוסיף שאלוט; sauté 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
הוסף ארוגולה; לזרוק עד נבול אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4
העברת תערובת ארוגולה לקערה גדולה וקריר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מערבבים בגבינת עיזים וגבינת פרמזן. מילוי העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
6
קו 2 גיליונות אפייה עם רדיד כבד; לרסס רדיד עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
מניחים עטיפות 4 wonton על משטח עבודה; לכסות עטיפות שנותרו עם פלסטיק כדי למנוע ייבוש. מברשת קלה כל משטח של כל עטיפה עם ביצה לבן. כפית 1 נדיב מילוי למרכז של כל עטיפה. לקפל עטיפות באלכסון במחצית, יצירת משולשים. לחץ על הקצוות בחוזקה כדי לאטום. סדר רביולי על סדינים מוכנים. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. (ניתן לעשות קדימה. לכסות עם פלסטיק להתקרר עד 1 יום; או לכסות עם פלסטיק, ולאחר מכן רדיד כבד חובה, להקפיא עד 1 שבוע. אם קפוא, לא להפשיר לפני הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
קוק קצוץ pancetta במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך וחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר pancetta למגבת נייר; ניקוז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים את כל אבל 1 כף טפטוף ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים חמאה לטפטופים במחבת; נמסים על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים עגבניות וקורנית; מטגנים עד העגבניות רכות, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
1
מניחים חמאה מומסת בקערה גדולה. מבשלים חצי רביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 4 דקות עבור טרי או 5 דקות עבור קפוא. באמצעות מסננת גדולה, להעביר רביולי למסננת ולנקז; מקום בקערה עם חמאה ולזרוק למעיל. כיסוי כדי להתחמם. לבשל רביולי הנותרים באותו סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים ומוסיפים לקערה של רביולי בחמאה. זרוק בעדינות למעיל. מחלקים רביולי בין קערות. לחמם מחדש חמאת עגבניות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הוסף פנקטה שמור ובזיליקום; sauté 1 דקה. רוטב כפית על רביולי; מקשטים עם טימין.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
רביולירביולי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
* פנצ ' טה, בייקון איטלקי נרפא במלח, זמין בשווקים איטלקיים ובמקרה המעדנייה בסופרמרקטים רבים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות