מתכון גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם חמאת עגבניות פנצ'טה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, טימין, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, ארוגולן ורביולי גבינת עיזים, ו רביולי עם ארוגולה, עגבניות ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף שאלוט; sauté 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
הוסף ארוגולה; לזרוק עד נבול אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסרי
4
העברת תערובת ארוגולה לקערה גדולה וקריר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים בגבינת עיזים וגבינת פרמזן. מילוי העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת עיזים
6
קו 2 גיליונות אפייה עם רדיד כבד; לרסס רדיד עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מניחים עטיפות 4 wonton על משטח עבודה; לכסות עטיפות שנותרו עם פלסטיק כדי למנוע ייבוש. מברשת קלה כל משטח של כל עטיפה עם ביצה לבן. כפית 1 נדיב מילוי למרכז של כל עטיפה. לקפל עטיפות באלכסון במחצית, יצירת משולשים. לחץ על הקצוות בחוזקה כדי לאטום. סדר רביולי על סדינים מוכנים. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. (ניתן לעשות קדימה. לכסות עם פלסטיק להתקרר עד 1 יום; או לכסות עם פלסטיק, ולאחר מכן רדיד כבד חובה, להקפיא עד 1 שבוע. אם קפוא, לא להפשיר לפני הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רביולי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
קוק קצוץ pancetta במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך וחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר pancetta למגבת נייר; ניקוז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את כל אבל 1 כף טפטוף ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים חמאה לטפטופים במחבת; נמסים על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים עגבניות וקורנית; מטגנים עד העגבניות רכות, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
1
מניחים חמאה מומסת בקערה גדולה. מבשלים חצי רביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 4 דקות עבור טרי או 5 דקות עבור קפוא. באמצעות מסננת גדולה, להעביר רביולי למסננת ולנקז; מקום בקערה עם חמאה ולזרוק למעיל. כיסוי כדי להתחמם. לבשל רביולי הנותרים באותו סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומוסיפים לקערה של רביולי בחמאה. זרוק בעדינות למעיל. מחלקים רביולי בין קערות. לחמם מחדש חמאת עגבניות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף פנקטה שמור ובזיליקום; sauté 1 דקה. רוטב כפית על רביולי; מקשטים עם טימין.