גבינת פטה במרינדה
גבינת פטה במרינדה היא ללא גלוטן, ידידותי למפת מזון וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך עגבניות מיובשות ועשבי תיבול לחתוך ג'וליאן, גבינת פטה, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-20 דקות. נסו גבינת פטה במרינדה, גבינת פטה במרינדה עם חלפיניו, ו שדרוג גבינה: נסו פטה במרינדה זו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים גבינה, עגבניות, שמן, חומץ, צלפים ופתיתי פלפל עד מעורבב. מחלקים את התערובת באופן שווה בין 4 (חצי ליטר) צנצנות עם מכסים הדוקים.
מוסיפים 1 קורנית sprig ו 1 קליפת לימון רצועה לכל צנצנת.
כיסוי; מקררים לפחות 24 שעות לפני ההגשה.
מגישים בטמפרטורת החדר. לאחסן במקרר.