גבינת פרמזן (או דג סנדל)
זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו גבינת פרמזן אפויה, דג סנדל עם גבינת פרמזן, ו גבינת פרמזן פריכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל / broiler. במחבת ברזל יצוק או תנור הוכחה, לשים את החמאה ושמן וחום עד החמאה נמסה.
שים את הפלאייס במחבת, צד בשר למטה, ואז להתהפך. הרעיון הוא לצפות בשני צידי הדג. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים מתחת לגריל במשך 3-4 דקות.
הסר ו למרוח עם שמן / חמאה העליון עם גבינה ופירורי לחם.חזור אל הגריל עוד 3-4 דקות, עד ציפוי זהוב השחמה ואת הדג מבושל.
מקשטים עם פרוסות לימון ומגישים.