גבינת פרמזן צלויה
עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: גבינת פרמזן צלויה, סולית צלויה עם ציפוי פרמזן-זית, ו סולית צלויה עם חרדל וקורנית.
הוראות חום broiler.In קערה בינונית, מערבבים יחד את כל החומרים למעט דגים ומיץ לימון.
מניחים פילה הבלעדית על מחבת broiler; מפזרים מיץ לימון.מטגנים 3-4 אינץ ' מחום עד פתיתי דגים עם מזלג (כ 3-5 דקות).
מורחים תערובת פרמזן על פילה ומטגנים עד חום מבעבע וזהוב (3-5 דקות).
מרכיבים מנות :
3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חמאה, מרוכך 0 חתיכות טופי הית' בר 1 ג'לפנו טרי שלם 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' בצל ירוק פרוס דק 1 אוראו ממולאים כפולים לימון מגורד, קליפה של 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת פרמזן מגוררת טרי 680 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פילה יחיד יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.