גבינת צ'דר התגלגל חביתה עם תפוחי אדמה צלויים בייקון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חביתה מגולגלת עם גבינת צ'דר עם תפוחי אדמה קלויים בייקון. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, תפוחי אדמה אצבעות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו בייקון צ'דר התגלגל חביתה, חביתת בייקון וגבינת שמנת מגולגלת, ו חביתה מגולגלת בסגנון משפחתי עם תרד וצ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 1 חתיכה קלף נייר
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, השמנת, המלח והפלפל השחור.
ריססו תבנית אפייה גדולה ומסגרת בתרסיס בישול.
הניחו פיסת נייר אפייה על תבנית האפייה, וודאו שנייר הקלף ארוך מספיק כדי לתלות לאורך תבנית הסדין.
ריססו את נייר הקלף בתרסיס בישול ושפכו את הביצים לתבנית הסדין.
אופים עד שהביצים יציבות, בערך 15 עד 18 דקות, מסובבות את התבנית במחצית זמן הבישול.
מוציאים את הביצים מהתנור כשהן מוגדרות ומפזרים את הגבינה מעל.
תפוס צד אחד של נייר הקלף, הרם וגלגל את הביצים בחוזקה, בסגנון גליל ג ' לי, מקלף את הקלף תוך כדי תנועה.
פורסים את החביתה המגולגלת לפרוסות עבות ואחידות ומגישים עם תפוחי אדמה קלויים של בייקון.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
על תבנית עם מסגרת, שלבו את תפוחי האדמה, שמן הזית, המלח והפלפל. זורקים את התערובת לציפוי אחיד. צולים את תפוחי האדמה בתנור עד להזהבה עמוקה ופריכה, בערך 20 עד 25 דקות.
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן הצמחי על אש בינונית-גבוהה, עד שמדחום טיגון עמוק קורא 350 מעלות צלזיוס.
מטגנים את נתחי הבייקון עד להזהבה ופריכה, ואז מסננים אותם על מגבת נייר.
במחבת מטגנת גדולה מוסיפים 2 כפות חמאה ו -2 כפות שמן זית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל.
קולים את הבצל על אש גבוהה עד לקבלת קרמל יפה, בערך 6 עד 8 דקות. מתבלים את הבצל במלח ופלפל לפי הטעם.
בקערה גדולה מערבבים בעדינות את תפוחי האדמה, הבצל והבייקון. הופכים את התערובת על מגש ומגישים חם.