גבינת צ'דר ומרק ברוקולי
גבינת צ'דר ומרק ברוקולי נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, גבינת צ'דר, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מרק ברוקולי עם גבינת צ'דר, ברוקולי ומרק גבינת צ'דר, ו מרק ברוקולי עם גבינת צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 4 ליטר, מערבבים מרק ומים.
חום מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן, עד רותחים וחלק.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני. מכסים; לבשל 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ברוקולי הוא רך.
מערבבים בחלב, חרדל, מלח, אבקת שום ופלפל. קוק חשף 3 עד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מחומם היטב. מערבבים בגבינה עד מומס.