קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

גבינת צ'דר ומרק ברוקולי

גבינת צ'דר ומרק ברוקולי
גבינת צ'דר ומרק ברוקולי נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, גבינת צ'דר, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מרק ברוקולי עם גבינת צ'דר, ברוקולי ומרק גבינת צ'דר, ו מרק ברוקולי עם גבינת צ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 4 ליטר, מערבבים מרק ומים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
חום מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן, עד רותחים וחלק.
3
מוסיפים ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
4
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני. מכסים; לבשל 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ברוקולי הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
5
מערבבים בחלב, חרדל, מלח, אבקת שום ופלפל. קוק חשף 3 עד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מחומם היטב. מערבבים בגבינה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום