גבינת צ'דר מעושנת Tamales
מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 36 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, סודה לשתייה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, צ'דר מעושן וגבינה כחולה בריסקט מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה צ'דר מעושן עם ברביקיו טופו אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את קליפות התירס במחבת קלייה של מים חמים; להשרות עד מתרכך, על 30 דקות.
לטאטא את masa harina, סודה לשתייה ומלח ים בקערה גדולה. מערבבים את מרק העוף ואת השומן עם כף עץ לעשות בצק עבה. (אם זה נראה יבש, להוסיף קצת מרק.)
תן לבצק לנוח 30 דקות. בינתיים, מחממים את המטגן.
שים את poblanos על מחבת מרופד בנייר כסף; מטגן, מפנה, עד חרוך, על 7 דקות.
מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד 10 דקות. לקלף את העורות, ואז גזע, זרע וקוביות הפלפלים.
מחממים את החמאה ושמן צמחי במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והבצל הירוק ומבשלים עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את הפובלנוס, העגבניות והחומץ, מתבלים במלח ופלפל כשר ומבשלים עוד 5 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין. מקפלים בשתי הגבינות.
הסר את קליפות התירס מן המים בעדינות לסחוט יבש. קרע 4 קליפות לרצועות דקות כדי להשתמש כמו קשרים.
מורחים כף גדושה של בצק על הקצה הרחב של כל קליפה שנותרה, משאירים גבול 1/2 אינץ 'על החלק העליון ושני הצדדים ו 3 אינץ' על הקצה המחודד.
מורחים 1 כף של תערובת הגבינה על הבצק, ואז מגלגלים את הטמלה לצורת סיגר. מקפלים את הקצה המחודד ועניבה סגורה עם רצועה של קליפה.
שים את tamales זקוף בסל ספינת להגדיר מעל כמה סנטימטרים של מים רותחים; קיטור עד המילוי הוא מוצק, 30 עד 40 דקות.
הסר את tamales ולתת לנוח 10 דקות.
מערבבים את השמנת החמוצה ואת גרידת הסיד בקערה קטנה ועונה עם מלח כשר. פתח את הטמאלים והגש עם שמנת חמוצה לימון.