גבינת צ'ייב טרייה
גבינת צ'ייב טרי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמשרת 28. מנה אחת מכילה 1 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך עירית, מלח ים, גל. חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סלט עגבניות ועשב עם גבינת צ'ייב טרי, Dan 'l Webster Inn טרי צ' ייב ומטבל בייקון, ו Dan 'l Webster Inn טרי צ' ייב ומטבל בייקון.
הוראות
בסיר גדול, כבד, חלב חום לרתיחה עדינה על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה (זה ייקח כ -30 דקות, כך להביא ספר). ברגע שהוא רותח, להסיר מחום טפטוף במיץ לימון, ערבוב לאט ובעדינות. המשך לערבב עד גביעים לבנים מוצקים נפרדים מלבן ירקרק, שקוף מי גבינה נוזלית. (אם מי גבינה הוא עדיין חלבי במקום ברור, לחזור לחום עד מי גבינה הוא ברור.)
בואו לשבת עד curds התיישבו מתחת מי גבינה, על 15 דקות.
בינתיים, קו מסננת גדולה עם cheesecloth ולהגדיר בכיור.
יוצקים גושים לתוך מסננת ולשטוף בעדינות עם מים פושרים 5 שניות. לאסוף cheesecloth מעל גבינות בעדינות לסובב לסחוט נוזל עודף (זה עדיין יהיה נוטף).
שים צלחת על גבינת כותנה עטופה מלמעלה עם 5-lb. משקל.
תן לנקז 45 דקות. (בשלב זה זה עשוי עדיין להיות מטפטף קצת; זה בסדר.)
פרוס גבינה ולשים בקערה של מערבל לעמוד עם התקשרות וו בצק עם מלח וערית. (ניתן גם ללוש אותו ביד. מקציפים גבינה במהירות בינונית-נמוכה או ללוש אותו עד למראה משיי ולא עוד גרגירי (דומה גבינת שמנת), 10 עד 12 דקות.
רול גבינה לתוך 2-in.- יומן עבה לעטוף בנייר שעווה ולאחר מכן לעטוף פלסטיק. מקררים עד קר ומוצק, לפחות 1 שעה.