גבינת שמנת-בננה-לחם אגוזים
גבינת שמנת-בננה-אגוז לחם יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 273 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לך חמאה, סודה לשתיה, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם גבינת שמנת בננה, קרם גבינה בננה אגוזים לחם, ו גבינת שמנת-בננה-לחם אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
אם מעולם לא עבדת עם קמח מחיטה מלאה, מדידה מדויקת היא הכל. הקפד כפית את הקמח לתוך כוס מדידה יבשה (לא לארוז) ולא גורף את הכוס לתוך הקמח, וליישר אותו עם קצה ישר. צפו ללחם צפוף יותר עם המתכון הזה. זה לא יעלה כמו לחמים מסורתיים, והמרקם יהיה מאוד לח. (אם אתה משתמש בבננות קפואות, מופשרות, אתה עלול לחוות כתמים רטובים יותר לאורך כל הלחם.) אהבנו גרסה זו בטבלת בדיקות הטעם, אבל אם אתה מעדיף לחם פחות צפוף עם קצת יותר עלייה ומרקם מעט קל יותר, ואז להכפיל את אבקת האפייה אבל להשאיר את סודה לשתיה זהה.
מניחים 3/4 פקאן כוס בשכבה אחת על תבנית אפייה, ואופים 12 עד 15 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב לאחר 6 דקות.
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח מחיטה מלאה ו-4 מרכיבים הבאים; מוסיפים בהדרגה לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בבננות, 3/4 כוס פקאן קלוי, ווניל. הבלילה כפית לתוך 2 משומן ו floured 8-x 4 אינץ מחבתות כיכר.
מפזרים עם פקאן 1/2 כוס הנותרים.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי וצדדים של לחם להתרחק מחבת, מיגון עם רדיד אלומיניום במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע בראונינג מוגזם, במידת הצורך. לחם מגניב במחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט.
הערה: כדי לעשות קדימה, להמשיך עם מתכון כפי שהורה דרך כיכרות מגניב צעד לחלוטין, ואת לעטוף בחוזקה עם לעטוף פלסטיק. לעטוף שוב עם נייר אלומיניום. להקפיא עד 1 חודש.
גבינת קוקוס-שמנת קלויה-לחם בננה-אגוז: להפחית פקאן עד 1 כוס. הכן מתכון לפי ההוראות שלב 1, טוסט כל פקאן.
הסר ושמור 1/4 כוס אגוזי פקאן קלויים. המשך כמונחה דרך שלב 3, השמטת אגוזי פקאן מפוזר על הבלילה.
אופים לפי ההוראות. בינתיים, לבשל 1/4 כוס חלב התאדה ללא שומן, 2 כף. סוכר מגורען, 2 כפות. סוכר חום, ו-1 כף. חמאה בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 3 עד 4 דקות או עד מבעבע.
הסר מהחום. מערבבים ב 1/4 כוס ממותק קוקוס, שמורות אגוזי פקאן קלויים, ו 1/2 כפית. תמצית וניל.
הסר לחם מהתנור; מיד להפיץ צמרות קלות עם תערובת קוקוס. מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום 2 עד 3 דקות או עד ציפוי מתחיל חום קל. מגניב מחבתות על מדפי תיל 20 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלי תיל; מגניב 30 דקות לפני חיתוך.
קינמון-שמנת-לחם בננה-אגוז: להכין מתכון לפי ההוראות דרך שלב 3, השמטת אגוזי פקאן מפוזרים על הבלילה. מערבבים יחד 1/4 כוס ארוז היטב סוכר חום, 1/4 כוס פקאן קצוץ( לא קלוי), 1 1/2 כפית. קמח לכל מטרה, 1 1/2 כפית. חמאה מומסת, ו 1/4 ל 1/2 כפית. קינמון טחון. מפזרים תערובת קלות על הבלילה במחבתות.
חמאת בוטנים-קרם גבינה-בננה-אגוז לחם: להכין מתכון לפי ההוראות דרך שלב 3, השמטת אגוזי פקאן זרועים מעל הבלילה.
שלב 1/4 כוס קמח לכל מטרה ו 1/4 כוס ארוז היטב סוכר חום בקערה קטנה.
חתוך 2 כפות. חמאת בוטנים שמנת ו 1 1/2 כפית. חמאה עם בלנדר מאפה או מזלג עד תערובת דומה אפונה קטנה. מפזרים תערובת קלות על הבלילה במחבתות.