גבינת שמנת-ו-צ'ייב תפוחי אדמה
גבינת שמנת-ו-צ'ייב תפוחי אדמה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עירית, שיני שום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה לא כל כך סופר. נסו תפוחי אדמה צ'ייב שמנת, פירה צ'ייב קרמי, ו צ'ילי מהיר עם תפוחי אדמה מרוסקים צ' ייב שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים רצועת 1 אינץ ' רחב מהחלק העליון של כל תפוח אדמה אפוי. לגרוף את עיסת, עוזב קליפות תפוחי אדמה ללא פגע. עיסת מאש.
ממיסים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני; מוסיפים שאלוט ושום, ו מוקפץ 2 דקות.
מערבבים יחד עיסה, תערובת שאלוט, 1 כף עירית, ואת 4 החומרים הבאים. כף לתוך פגזים, ומניחים על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות עירית.
תפוחי אדמה chive-and-Gorgonzola שמנת: תחליף 2 אונקיות פירורים גבינת Gorgonzola לגבינת מפשק רכה, ולהגדיל שמנת חמוצה ל 1 כוס.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו שום alouette et Herbes גורמה