גבינת שמנת ועוגות ברי
והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. אם 67 סנט למנה נופל בתקציב שלך, גבינת שמנת ועוגות ברי יכול להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. אם יש לך סוכר מגורען, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגות קרם כמהין שוקולד ברי, מיני קרם גבינה קילו עוגות עם קרם וניל גבינה זיגוג, ו עוגת שכבות קטיפה אדומה עם קצפת גבינת שמנת.
הוראות
תנור חום עד 163°. ספריי 9-כיכר כוס תבנית אפייה עם תרסיס בישול; מפזרים קלות עם קמח.
בקערה בינונית, לנפות יחד 1 כוס קמח, מלח ואבקת אפייה. תניח בצד.
בקערה גדולה, לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית על 1 דקה או עד שמנת.
הוסף חצי של 1 כוס סוכר מגורען ב 2 שלבים, מכה על מהירות בינונית על 2 דקות לאחר כל תוספת עד חמאה וסוכר הם חיוורים ורכים.
הוסף 2 ביצים 1 חלמון ביצה, אחד בכל פעם, להכות היטב גירוד בצד של קערה לאחר כל תוספת. מקציפים וניל רק עד בשילוב. באמצעות מרית גומי, מקפלים תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד בשילוב.
בקערה בינונית, לזרוק 1 כף קמח עם פירות יער. מקפלים פירות יער מצופה קמח לתוך הבלילה.
בואו פירות יער לעמוד בעת ביצוע תערובת גבינת שמנת.
בקערה גדולה ונקייה, מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד חלקה וקרם.
להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען; לנצח עד בשילוב טוב. לנצח ביצה 1, גירוד בצד של קערה. מקציפים 1 כף קמח.
מחלקים את הבלילה עוגה פאונד באופן שווה בין כוסות כיכר. מחלקים גבינת שמנת
תערובת שווה על הבלילה בכוסות. באמצעות סכין חמאה או מרית מחוץ להגדיר, בעדינות לעשות כמה משיכות דרך הבלילה עבור מערבולת עדינה; חלקה צמרות.
אופים במרכז התנור 25 עד 30 דקות או עד שהעוגות זהובות חום סביב הקצוות וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי. עוגות מגניב במחבת על מדף קירור 10 דקות. להפוך עוגות מתוך מחבת על מדף קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מפזרים אבקת סוכר. עוגות ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר במשך 3 עד 4 ימים.