גבינת תאנה וכחולה
גבינת תאנה וכחולה היא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לך פלפל, גבינה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, מלוח מהיר, ו תפוחי אדמה ודגים מעושנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים את הקמח, החמאה, הגבינה הכחולה, וכמה טוחנים של פלפל שחור בקערה של מעבד מזון ומעבדים עד שהבצק פשוט מגיע יחד ומתחיל ליצור כדור.
לזרוק את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש כמה פעמים כדי למשוך אותו יחד. ואז להתגלגל אל מעגל 1/8 אינץ ' עבה עם מערוך מקומח.
חותכים את הסיבובים מהבצק עם חותך עגול 1 אינץ ' מקורנן ומעבירים לתבנית אפייה מצופה קלף. אסוף מחדש את השאריות (לא יותר מפעם אחת) וחתוך יותר סיבובים.
באמצעות החלק האחורי של 1/2 מעוגל-למדוד כפית או פרקי האצבעות שלך, לעשות חריץ במרכז כל עיגול בצק. כפית על 1/4 כפית של התאנה שומרת לתוך כל חריץ, באמצעות האצבע שלך לדחוף את משמר כמיטב האפשר לתוך החריץ.
אופים את המלוחות עד שהריבות מבעבעות והמאפה הוא זהב קל בתחתית, 10 עד 12 דקות.
בואו להתקרר על תבנית האפייה לפחות 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלה תיל כדי לסיים קירור.
סטינקייז: "אני פשוט עשיתי אלה והם היו נפלאים. השתמשתי בקמח מאפה מחיטה מלאה והוספתי שתי אונקיות צ ' דר אנגלי חד כי אכלתי רק שתי אונקיות של כחול. אוהב את ריבת התאנה כל דביק על גבי."zingyginger:" הם היו טיפה שביר כאשר עשה עובי 1/4 אינץ' , אז עשיתי את המנה השנייה על 3/8 עד 1/4 אינץ ' עבה והם היו הרבה יותר קל להרים מבלי להתפרק באצבעות שלי.אימגרין: הם קופאים יפה, ריבה והכל! (רק לשים קצת נייר שעווה בין השכבות כאשר אתה לארוז אותם למקפיא.) הם הדבר המושלם שיש על היד כאשר אתה צריך לשלוף משהו ממש טוב, ואפילו טוב יותר, תוצרת בית, עבור מתאבן טעים."ivyg:" הבקיע לרוץ הביתה עם מועדון הספר שלי! בגלל שאני הולך ואוזל זמן, אני מקורר הבצק, אז התגלגל אותו ופשוט לחתוך לריבועים 1 אינץ ' עם חותך פיצה. כל זמן ההכנה היה ממש 5 עד 10 דקות. תודה שגרמת לי להיראות טוב."מה הקהילה אמרה:ג' ניפר אן: "עשיתי אלה אמש לחברים והם בהחלט הולכים לתוך סיבוב כבד עונת החגים—כל כך הרבה טעם עם כל כך מעט מאמץ. תודה על מתכון נפלא!"kayb:" למד משהו מאוד חשוב, מה שהופך את אלה היום: שתי קבוצות זה לא מספיק!"
Reprinted with permission from The Food 52 Cookbook Volume 2 by Amanda Hesser and Merrill Stubbs, © 2012 William Morrow