קושיקשה
מוכן ב48 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

גדול וקל" גאמבו

גדול וקל
מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. גשו לסופר וקנו בצל, שרימפס, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: גדול וקל" גאמבו, מרק ירקות קל עד כדי גיחוך, ו שרימפס קל ו-Andouille גאמבו.

הוראות

1
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה; מקציפים בהדרגה בקמח, ומבשלים, מקציפים כל הזמן, 5 עד 7 דקות או עד שהקמח בצבע שוקולד. (לא לשרוף תערובת.)
מרכיבים שתצטרך
2
להפחית חום בינוני. מערבבים בצל ואת 4 החומרים הבאים, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות. בהדרגה מערבבים במרק עוף; מוסיפים עוף ואת 2 המרכיבים הבאים. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף שרימפס, ומבשל 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
4
הערה: בדקנו עם התיבול הקראולי של זטריין ונקניקיית האנדויל של סבוי.
מרכיבים שתצטרך