גדל מקרוני וגבינה
גדל מק וגבינה דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 68 גרם חלבון, 98 גרם שומן, ובסך הכל 1691 קלוריות. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, גבינה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מתכון זה אהוב על 117 אוכלים וטבחים. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה הוא מדהים. נסו מק וגבינה טבעוניים, המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, ו שלושה מק גבינה-מקרוני תוצרת בית וגבינה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים מדף אפייה על תבנית גיליון ומסדרים את הבייקון בשכבה 1 על מדף האפייה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהבייקון פריך.
מוציאים את התבנית בזהירות מהתנור-יהיה שומן חם בתבנית!
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר ומתפוררים כשהוא קריר מספיק לטיפול.
מזלפים שמן לסיר גדול של מים מומלחים רותחים.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים לפי ההוראות שעל האריזה, 6 עד 8 דקות.
בינתיים מחממים את החלב בסיר קטן, אך לא מרתיחים אותו. ממיסים את החמאה בסיר בינוני ומוסיפים את הקמח. מבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות, תוך ערבוב עם מטרפה. תוך כדי הקצפה מוסיפים את החלב החם ומבשלים כדקה או 2 נוספים, עד שהוא מסמיך וחלק. מחוץ לאש, מוסיפים את הגרוייר, הצ ' דר, הגבינה הכחולה, 1 כפית מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מוסיפים את המקרוני המבושל והבייקון המתפורר ומערבבים היטב.
יוצקים ל -2 מנות גרטן בגודל אישי.
מניחים את פרוסות הלחם במעבד מזון המצויד בלהב פלדה ודופקים עד לקבלת פירורים גסים.
מוסיפים את הבזיליקום והדופק לאיחוד.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם מעל החלק העליון של הפסטה.
אופים 35 עד 40 דקות, או עד שהרוטב מבעבע והמקרוני שחום בחלקו העליון.