גואז'ילו-תמרינדי טורקיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Guajillo-Tamarind טורקיה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 85 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם תפוזים, סיד, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Guajillo מתובל חזיר ותפוחי אדמה (Puerco Y Papas Al Guajillo), המבורגר הודו עם זיגוג תמרינדי, ו פיקדילו-הודו ממולא ברוטב תפוז-תמרינדי (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך מסבך רגל מטורקיה. משוך את ולהשליך כל גושי שומן.
הסר את הקרביים והצוואר; בטל או שמור לשימושים אחרים. יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; להתייבש טפיחה. לשפשף כשליש זיגוג guajillo-tamarind בתוך החלל.
מניחים טורקיה, השד למעלה, על מדף בצורת V במחבת קלייה 12 על 17 אינץ'; יוצקים נותר זיגוג לתוך החלק התחתון של מחבת, ואז לשפוך 1 כוס מים.
לקלף בצל וגזר; לשטוף סלרי, כתום, לימונים, וסיד.
חותכים גזר וסלרי לחתיכות; בצל חתוך, כתום, לימונים וליים לרבעים. מסדרים ירקות, פירות, צ ' ילי, שום ותימין במחבת צלייה סביב ומתחת למתלה.
צלי לפי התרשים, בדיקת טורקיה כל 30 דקות; אם מיצים בתחתית מחבת צלייה מאיימים לחרוך, להוסיף 1/2 כוס מים בכל פעם למחבת. כאשר מדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של השד לאוגרים העצם 155, על 15 דקות לפני התרשים מציין טורקיה ייעשה, להסיר טורקיה מהתנור.
מברשת בכל רחבי עם מיצים במחבת (אם הנוזל הוא עבה מדי כדי מעיל טורקיה בשכבה דקה, אפילו, לדלל עם 1/2 כוס יותר מים). המשך צלייה עד טורקיה הוא השחמה היטב ו רשם מדחום 160, כ 15 דקות יותר.
תעביר את תרנגול ההודו למגש.
תן לנוח במקום חם במשך 30 דקות לפני גילוף.
יוצקים מיצים בתחתית מחבת דרך מסננת בסדר למדידת זכוכית 2 כוס; להשליך מוצקים ומיצים מילואים לרוטב poblano.
אופים בתנור 350 עבור 1 1/2-2 1/4 hr.
אופים בתנור 325 עבור 2-3 שעות.
אופים בתנור 325 עבור 3-3 3/4 שעות.
אופים בתנור 325 עבור 3 1/2-4 1/2 hr.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Marques de Caceres קאווה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
צבע קש חיוור לתחייה על ידי בועות בסדר. זר פירות הדר עם הערות של בריוש. מקסים ועגול בפה עם מבנה מרענן ומאוזן. גימור תוסס שמדגיש את הבועות העדינות שלה.אפריטיף מרענן, קאווה זה מתחתן היטב עם דגים ופירות ים, פסטה, אורז, מנות מתובלות, מטבח אסייתי, וכל סוגי הקינוחים.