גואן קארי-תבשיל דגים
Goan קארי-תבשיל דגים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך זנגביל, בצל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה די טוב. נסו צדפות קארי Goan, קארי דגים Goan, ו קארי דגים Goan (מתכונים דומים).
הוראות
במיכל זכוכית או נירוסטה, לשלב את הבלעדית, מיץ לימון, ו 1/2 כפית מלח.
בבלנדר, מחית את השום וג ' ינג ' ר עם חלב קוקוס, כוסברה, כמון, סוכר חום, פלפל שחור, כורכום וקיין.
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום מתון.
מוסיף את הבצל; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את תערובת הקוקוס, את jalapeos, המים, ואת הנותרים 3/4 כפית מלח ולהביא לאט כמעט לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הדגים 1 כף המרינדה. הביאו לרתיחה והמשיכו להרתיח עד שהדגים יסיימו, 1 עד 2 דקות.
המלצת יין: החריפות והקריאות של תבשיל זה ילוו בצורה הטובה ביותר על ידי בירה או בקבוק יין לבן חומצי עם טעם מספיק כדי לעמוד על חלב קוקוס וחום. נסה Vouvray או יין אחר עשוי chenin בלאן מעמק הלואר בצרפת.