קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

גוואקמולי פיקנטי עם ג'לפנו-מנגו וצ' יפס

גוואקמולי פיקנטי עם ג'לפנו-מנגו וצ' יפס
גוואקמולי פיקנטי עם ג'לפנו-מנגו וצ' יפס יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 239 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם מנגו, שמן צמחי, צ'ילי ג' לפנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 28%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון גוואקמולי מנגו חריף, גוואקמולי מנגו חריף, ו גוואקמולי פיקנטי עם מנגו.

הוראות

1
מועכים את האבוקדו בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים פנימה את סלסת הג 'לפנו-מנגו והג' יקמה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
JicamaJicama
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
מגישים עם צ ' יפס טורטיה תוצרת בית או קנוי.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
4
מחממים את השמן הצמחי במחבת קטנה על אש בינונית-גבוהה. מטגנים קלות את צ 'ילי הג' לפנו, הופכים אותם לתבנית עד שקליפתם שלפוחית, כ -5 דקות. מניחים בצד להתקרר. לאחר שהתקרר, גבעול, זרע וקוצצים דק את צ 'ילי הג' לפנו ומניחים אותם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את הכוסברה, המנגו, מיץ הליים והבצל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מגישים מיד או שומרים את הסלסה במקרר בכלי אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

סלט אבוקדו בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קינג אסטייט דומיין פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
קינג אסטייט דומיין פינו נואר
קינג אסטייט דומיין פינו נואר