גוואקמולי פיקנטי עם ג'לפנו-מנגו וצ' יפס
גוואקמולי פיקנטי עם ג'לפנו-מנגו וצ' יפס יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 239 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם מנגו, שמן צמחי, צ'ילי ג' לפנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 28%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון גוואקמולי מנגו חריף, גוואקמולי מנגו חריף, ו גוואקמולי פיקנטי עם מנגו.
הוראות
מועכים את האבוקדו בקערה בינונית.
מערבבים פנימה את סלסת הג 'לפנו-מנגו והג' יקמה. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים עם צ ' יפס טורטיה תוצרת בית או קנוי.
מחממים את השמן הצמחי במחבת קטנה על אש בינונית-גבוהה. מטגנים קלות את צ 'ילי הג' לפנו, הופכים אותם לתבנית עד שקליפתם שלפוחית, כ -5 דקות. מניחים בצד להתקרר. לאחר שהתקרר, גבעול, זרע וקוצצים דק את צ 'ילי הג' לפנו ומניחים אותם בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את הכוסברה, המנגו, מיץ הליים והבצל ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים מיד או שומרים את הסלסה במקרר בכלי אטום עד 3 ימים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
סלט אבוקדו בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קינג אסטייט דומיין פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
![קינג אסטייט דומיין פינו נואר]()
קינג אסטייט דומיין פינו נואר