גוזל Marsalan נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו משקה זול למדי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם פטריות קרמיני, שמן זית, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, גוזל סלמי, ו יון ממולא אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מעיל מחבת סאוט גדולה עם שמן זית על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מפזרים את השדיים יון ואת הרגליים עם מלח ופלפל. כאשר המחבת חמה, מניחים את עור יון למטה לתוך המחבת לצרוב עד זהב ופריך, על 6 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד יון הוא נדיר בינוני, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
העברה לצלחת לנוח.
4
Degrease את המחבת, משאיר כמה כפות שומן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השאלוט לטפטופים במחבת ומפזרים מלח, מגרדים את הטפטוף בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מטגנים את השאלוט עד שהם מתחילים לרכך, 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות לטגן עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
7
בזהירות לשפוך את הקוניאק את החום, ולאחר מכן להחזיר את המחבת לחום עד האלכוהול מבושל לחלוטין את המחבת היא כמעט יבשה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
קוניאק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים את marsala ולהצית שוב, המאפשר היין לבשל עד הלהבה דועכת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים כדי להפחית את הרוטב מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
להחזיר את יון למחבת ומבשלים בעדינות כדי לחמם דרך, 1 דקה. צלחת 1 רגל ושד לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את הרוטב מהחום ומערבבים את קרם פרש וחמאה, לטאטא עד רק incorporated. מערבבים את הפטרוזיליה ומרווה. לטעום ולהתאים את התיבול, ולאחר מכן לשפוך את הרוטב סביב יון.