גולאש הונגרי לח יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 47 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 449 קלוריות. לכו לחנות ואספו סטייק עגול עליון בקר, שמן קנולן, רסק עגבניות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 87%. גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, המלח והפלפל.
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל בחמאה ובשמן עד שהבצל רך. מערבבים מרק, רסק עגבניות, שום, פפריקה, מיורן, זרעי קימל ומיץ לימון. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1 עד 1-1/2 שעות או עד שהבשר רך מאוד.
שיראז, ריוחה וצוויגלט הן בחירה מצוינת לגולאש. בעוד יין אדום הונגרי יהיה מתאים, המלצנו על כמה יינות אדומים קל יותר למצוא כי יעבוד יפה מדי. אתה יכול לנסות יין סירה שמח. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
פרצוף שמח סירה יין
המכה הגדול של עולם הרון, על האף ניחוח ארצי-עשבוני של העולם הישן. ברייט בויסנברי, פירות אוכמניות מלפנים ואחריו שזיף נפלא, גימור משמש! פלפל, ציפורן ורמז לרוזמרין הם גורמים תורמים למורכבות היינות הזו המשלימים את גופו הבינוני וצבעו העמוק והיפה. זוגות נהדר עם מגוון רחב של מנגל! טרי-טיפ, בשרים אדומים והמבורגר גבינה כחולה האהוב עלי.